*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Gaziantep'te 'İş Güvenliği' Çalıştayı  (Okunma sayısı 701 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Gaziantep'te 'İş Güvenliği' Çalıştayı
« : Aralık 18, 2016, 09:17:19 ÖÖ »
Gaziantep'te 'İş Güvenliği' Çalıştayı



Gaziantep'te Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü işbirliğiyle; 'İş sağlığı ve güvenliği' çalıştayı düzenlendi.

Gaziantep'te bir otelde düzenlenen çalıştaya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen ve çeşitli üniversitelerden akademisyenler katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, çalıştay açılışında yaptığı konuşmada; 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasınö sloganıyla başlayan imparatorluğun, bugün iş kazalarıyla anılan bir yapıya dönüşüyor olmasının üzücü olduğunu ifade etti.

Merkeze insanı oturtturmayan hiçbir sistemin ayakta duramayacağını dile getiren Köken, Ne yaparsak yapalım. En güzel rejimler en güzel topraklar bizde olsa içerisinde yaşayacak olan insanlardır, insanlar yoksa ne rejim, nede o güzel topraklar bir işe yarar. Her aya en az iki hafta düşer bu ülkede. Bir yıl içerisinde her hafta ya kadın haftası, çocuk haftası, engelli haftası, sanat haftası, itfaiyeci haftası hepsi var. Ben olsam Türkiye'de tek bir gün yaparım, o da insan günü, o da 365 gün olmalıdır. Merkezine insanı oturtmazsak hiçbir konuda başarılı olamayız dedi.

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Burak Hamza Eryiğit de 2012 yılında yürürlüğü giren bir kanunla belediyelerin iş yükü yetki ve sorumluluklarının artığını anlattı.

18.12.2016 – DHA