Milli Tenisçi Büşra Ün ve Ebru Bulgurcu Arhavi'de Dostluk Maçı Oynadı
2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi temsil eden milli tenisçi Büşra Ün, milli takımdan arkadaşı Ebru Bulgurcu, Artvin'in Arhavi ilçesinde dostluk maçı oynadı. Halen dünya klasmanında 33. sırada yer alan Ün, hedefinin ilk 8'e girmek olduğunu söyledi.
ITF tekerlekli sandalye Tenisi dünya sıralamasında 33. sırada yer alan Büşra Ün, hedefinin dünya sıralamasında ilk 8’e girmek olduğunu söyledi.
ITF tekerlekli sandalye tenisçisi Büşra Ün, rakibi milli takım sporcusu Ebru Bulgurcu ile Arhavi ilçesinde dostluk maçı oynadı.
Karadeniz’de ilk defa Arhavi ilçesinde dostluk müsabakası yaptıklarını ifade eden Büşra Ün, dünya sıralamasındaki hedefinin ilk 8’e girmek olduğunu belirterek, "Dünya sıralamasında 33. sıraya kadar yükseldim, hedefim ilk 8’e girmek. Tenis sayesinde engelimi aşarak, yabancı dilimi de geliştirdim. Artık toplumda kendimi çok rahat ifade edebiliyorum. Engelli kardeşlerim benim gibi yaparak yaşamları değiştirebilirler ve bir çok başarıya imza atabilirler. Bizim buraya gelmemize vesile olan Başta Kaymakam Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ve Arhavi Tenis Kulübü Başkanı Alı Büyüklüoğlu’na teşekkür ediyoruz" dedi.
Ebru Bulgurcu ve Büşra Ün, Arhavi'de dostluk maçı oynadı.
Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Kaymakam Şeref Aydın da iki sporcunun faaliyetlerde yer almalarının hem kendileri hem de ilçe adına çok önemli olduğunu dile getirerek düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında iki sporcuya başarı diledi.
27.10.2016 – İHAAnahtar Kelimeler : TURKCELL İÇİN SUNULAN ÜCRETSİZ GÖNDERİMLİ BEDAVALAR SINIRSIZ 2GB yaz 2222 YOLLA İNTERNET VE FELSEFE TARİH, İDEOLOJİ, DİN VE MİTOLOJİ KİTAPLARI YABANCI