Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
Muş'ta Engelliler İçin KPSS Kursu Açıldı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Muş'ta Engelliler İçin KPSS Kursu Açıldı (Okunma sayısı 831 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ocak 18, 2016, 01:53:53 ÖS »
Muş Halk Eğitim Merkezi tarafından engeli vatandaşlara yönelik KPSS kursu açıldı.
Açılan kursta incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, engelli vatandaşların KPSS'ye düzgün hazırlanmaları için Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya ve vatandaşlık kursu verildiğini söyledi.
İlk kez engellilere yönelik KPSS hazırlık kursu açtıklarını belirten Arslan, kursun hafta sonları olmak üzere 24 nisana kadar devam edeceğini ifade etti.
Arslan, "Burada 30 engelli vatandaşımız bu kurslara devam etmektedirler. Yine bu vatandaşlarımız, hafta içinde ders çalışmak istediklerinde Halk Eğitim Merkezimizde etüt çalışmalarını yapmaktadırlar. Bu kurs dezavantajlı vatandaşlarımız için önemli. Daha önce bu tür kurs açılmamış. Ancak bu vatandaşlarımız, açmış olduğumuz KPSS kurslarında başarılı bir şekilde memurluk sınavlarına hazırlanmış olacaklar" diye konuştu.
Hayat Boyu Öğrenme adıyla her zaman, her yerde ve herkese her türlü kursu açmakta olduklarını hatırlatan Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Vatandaşlarımızın hangi konuda bir talebi olursa biz de o konuda kurs açmaya hazırız. Yer, zaman veya mekan sınırlaması olmadan, gerekirse bir sitede bir grup oluştururlarsa bile biz o gruba kurs açabiliriz. Yeter ki uygun bir yer gösterilsin. İlimizin ihtiyaçları nelerdir, hangi yönde kurs açmalıyız gibi çalışmalarımız devam ediyor. Sınıfta da gördüğünüz gibi gerçekten büyük bir memnuniyet var. Devlet ve kamu kurumları vatandaşlar için vardır. Vatandaş odaklı çalışmaktayız. Devletimizin her türlü imkanları vatandaşımız için seferber edilmiştir. Yeter ki bunları doğru ve yerinde kullanalım. Kurslarımız 24 nisana kadar devam edecektir. Toplam 216 saatlik bir kurstur. Kaynak temini ve deneme sınavlarını da yapmaktayız."
17.01.2016 - AA
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki