*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Güvenli Olmayan Şehirde Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü  (Okunma sayısı 971 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Güvenli Olmayan Şehirde Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü



Tarih 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü... Günün adı bu ama onlara göre yaşadıkları şehir kendileri için hiç de güvenli değil. Bunu göstermek için görme engelli yuırttaşlarımız bugün bastonlarını aldılar ve sokağa çıktıklar.

Dün 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik günü... Ama onlara göre yaşadıkları şehir kendileri için güvenli değil. Bunu göstermek için bastonlarını aldılar, İstanbul Beşiktaş'da sokağa çıktıklar.

Onları anlamak için biz de gözümüzü kapattık engellerle dolu yola koyulduk. Bu sefer biz onlara değil, onlar bize neler hissetiğimizi sordu.

Ünlüler de bugün görme engellilere destek için alanlardaydı.

Şişli'de de bir etkinlik düzenlendi. Görme engellilere beyaz baston dağıtan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, engelleri kaldırmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Altı Nokta Körler Derneği İstanbul Şube Başkanı Ziya Özdem, engellilerin ortadan kaldırılmasını ve kamuda engelli istihdamının artırılmasını talep etti.

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin ise engelli sorunlarının çözümü için Meclis'teki partilleri göreve çağırdı.

16.10.2015 - ulusalkanal.com.tr


Etiketler: pozisyonu bulun özellikle bir eliniz böbrekte diğer eliniz üste olmak üzere bizim hastalığımızda daha etkili olacaktır,ama enerjinin etkisini hissettikçe tüm pozisyonları yapmanızı öneririm eğer birşey hissedemessiniz bile