*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ağaoğlu’nun Helikopteri Engelli İki Kardeş İçin Yine Havalandı  (Okunma sayısı 671 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Ağaoğlu’nun Helikopteri Engelli İki Kardeş İçin Yine Havalandı



İşadamı Ali Ağaoğlu, yakalandıkları kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Sungurlulu iki kardeş için helikopterini bir kez daha tahsis etti.

Çorumlu polis memuru Fehmi Yardımcı, 2014 yılında doğuştan kas erimesi hastalığı olan oğulları Mehmet Emin (18) ve Alperen Yardımcı’yı (16) ilçeye getirmek için işadamı Ali Ağaoğlu’ndan yardım istemiş, baba Fehmi Yardımcı’nın bu istediğini olumlu karşılayan Ağaoğlu, aile için kendi helikopterini tahsis etmişti.

bugün saat 13.30 sıralarında ilçeye bir kez daha gelen ünlü işadamına ait helikopter Atatürk Stadına iniş yaptı. Aileyi Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

2014 yılında İşadamı Ali Ağaoğlu’yla İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altunok’un aracılığıyla yemek organizasyonunda bir araya geldiklerini dile getiren baba Fehmi Yardımcı, “Orada çocuklarımla ilgili problemi söyledim. Karayoluyla Sungurlu’ya gidemeyeceğimizi, bağlı oldukları cihazın şarjlı olduğunu ifade ettim. Daha önce İstanbul’da Ali Ağaoğlu ile helikopter turu yapmıştık, çocukları sevindirmişti. Aynı şekilde kendisine bir kez daha rica ettik. Helikopteri gidişli dönüşlü ayarladılar. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

20 GÜN SONRA ALMAYA GELECEK

20 gün ilçede kalacaklarını söyleyen baba Fehmi Yardımcı, 20 gün sonra ünlü işadamına ait helikopterin tekrar ilçeye gelerek kendilerini alacağını söyledi.

Yardımcı kardeşlere ünlü işadamının helikopter tahsis etmesinin ardından harekete geçen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de, aile ile irtibata geçerek her konuda yanlarında olduklarını belirtti.

ALİ AĞAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

İşadamı Ali Ağaoğlu’na jestinden dolayı teşekkür eden Başkan Şahiner, “Böyle işadamlarımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Ali Ağaoğlu her zaman hayırlarıyla, mütevazi kişiliğiyle tanınıyor. Kendisi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden dolayı tanışıklığımız vardır” dedi.

11.09.2015 - İHA
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri