*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Adana’da Engelliler İçin Kapalı Havuz Çalışmaları Başladı  (Okunma sayısı 688 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Adana’da Engelliler İçin Kapalı Havuz Çalışmaları Başladı



Adana Büyükşehir Belediyesi’nce engelliler için yaptırılan ve faaliyete geçen açık havuzun ardından, 12 ay hizmet verecek kapalı havuz için çalışmalar başladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Yüreğir İlçesi Sinanpaşa Mahallesi’nde engelliler için havuz açtı. Havuz, engelli sporculara, özel eğitim okulu öğrencilerine ve eğitmenlerine hizmet veriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Durmuş Ökten, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda, Adana’yı engelli vatandaşlar için daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek amacıyla çalıştıklarını belirterek, önümüzdeki süreçte, engelli vatandaşlara ve eğitim personeline 12 ay hizmet verecek kapalı bir havuz yapımıyla ilgili faaliyetlere başlandığını açıkladı.

Engelli çocuklar için açılan havuzu ziyaret eden, engelli çocuklarla ebeveynlerine havlu, şapka, tişört dağıtan Durmuş Ökten, Başkan Hüseyin Sözlü’nün çok önem verdiği; Avrupa’nın en büyüğü, dünyanın ikinci büyüğü olacak “Engelsiz Yaşam Alanı” çalışmalarının da sürdüğünü söyledi.

06.09.2015 - İHA
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri