*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bandırma Plajda Engelliye Engel Yok  (Okunma sayısı 810 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Bandırma Plajda Engelliye Engel Yok
« : Ağustos 13, 2015, 04:42:02 ÖÖ »
Bandırma Plajda Engelliye Engel Yok



Bandırma Belediyesi, engelli yurttaşların rahatça denize girebilmeleri, herkes gibi denizden yararlanabilmesi için için 'Engelsiz Plaj" uygulaması başlatıldı.

Yaz mevsiminin başlamasından bu yana, plajlarda da çalışmalarını artıran Bandırma Belediyesi, engelli yurttaşların rahatça denize girebilmesinin önünde ki engelleri kaldırdı. Engeli yurttaşların da herkes gibi denizden yararlanması için yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte "Engelsiz plaj" projesi hayata geçirildi.

Edincikaltı Hisarönü mevkiinde engellilere yönelik yapılan plajın açılışı geçtiğimiz Cuma günü yapıldı.

Engelsiz plaj, engelli vatandaşlarımız ve aileleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Yetkililer, "Tatil yapma imkanı olmayan engelli vatandaşlarımız için belediyemizin desteği ile hizmete alınan plaj, tüm engellilere hitap ediyor. Sahil düzenlemesi ile plaja yapılan engelli tuvaleti ve engelli yürüme yollarının yanı sıra, tekerlekli sandalye kullanan engellilerimiz için sahilden denize uzanan rampa ile bedensel engelli vatandaşlarımızın denizle arasındaki engel de kaldırıldı. Ayrıca plaja yerleştirilen şezlonglardan da engelli vatandaşlarımız ücretsiz olarak yararlanabilecek" bilgisini verdi.

12.08.2015 - Balıkesir Büyükşehir Merhaba
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri