*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Batman'da Engelliler Kamu Kurumları ve Özel Sektörlerden İş Bekliyor  (Okunma sayısı 811 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Batman'da Engelliler Kamu Kurumları ve Özel Sektörlerden İş Bekliyor



Batman'da engelliler, 'Muhasebe ve Finansman Kasa Sorumlusu' kursunu başarıyla bitirip kamu kurumları ve özel sektörlerden iş bekliyorlar.

Batman Yaşam Boyu Engellileri Koruma ve Spor Kulübü Derneğindeki engelliler için açılan ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından finanse edilen “Muhasebe ve Finansman Kasa Sorumlusu” kursunda toplam 10 engelli 6 ay boyunca kurs gördüler. Biten kurs sayesinde engelliler, bir meslek sahibi olabilecekler.

Kurslarını başarıyla tamamlayan 10 engelli, kamu kurumları ve özel sektörlerinin kendilerini işe almasını bekliyorlar.

Batman Yaşam Boyu Engellileri Koruma ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Vedat Çoban konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İŞKUR'a sunmuş olduğumuz  ‘Muhasebe ve Finansman Kasa Sorumlusu' projesinde arkadaşlarımız burada 6 ay boyunca kursta eğitim gördüler. Bizim isteğimiz engellilere yönelik bu tür projelerin devam etmesini istiyoruz. Devletin vermiş olduğu imkânlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Proje kapsamında engelli arkadaşlarımızın 6 ay boyunca eğitim aldılar ve başarılı bir şekilde eğitimlerini bitirdiler. Şimdi engelli kardeşlerimiz bu eğitim sonrası işe girmek istiyorlar evlerine rahatlıkla ekmek götürmek istiyorlar. Çocuklarına bakmak istiyorlar ve özellikle kendi ayakları üzerinde durmak istiyorlar. Bu konuda yetkililerin duyarlı olmasını ve onları işe alması noktasında yardımcı olmalarını istiyoruz. Dernek olarak bizler üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Yetkililerden de bu hassasiyet ve duyarlığı bekliyoruz.” dedi.

6 aydır kurs gördüklerini dile getiren engelliler ise bu eğitim sonrası gerek kamu kurum ve kuruluşları olsun, gerekse de özel sektörler olsun kursu tamamlayan engellilere iş imkânı sağlanmasını istediler.

10.07.2015 - İLKHA


Etiketler: ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS ESKİŞEHİR SEYİTGAZİ ve Free Shell Servisleri Exploit Nedir, Bug Nedir, Nasıl Kullanılır Explorer Acıgı HtmlKeylogger Yapımı Gizlenen
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri