*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Süleymanpaşa Belediyesi Güneş Enerjili Şarj İstasyonunu Hizmete Açtı  (Okunma sayısı 871 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Süleymanpaşa Belediyesi Güneş Enerjili Şarj İstasyonunu Hizmete Açtı



Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan güneş enerjisi ile çalışan engelli araç şarj istasyonları hizmete girdi.

Şimdilik 3 ayrı noktada kurulan güneş enerjisi ile çalışan engelli araç şarj istasyonunda akülü engelli aracı olan vatandaşlar bu istasyonlarına giderek ücretsiz bir şekilde araçlarını hızlı şarj ettire bilecek. Şehrin en işlek caddelerine kurulan şarj istasyonları Süleymanpaşa Belediyesi Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü sahil hizmet binası yanı, Tuğlalı Park ve Köprübaşı mevkisinde hizmet vermeye başladı. Aynı anda 3 engelli aracını şarj edebilecek şekilde tasarlanan istasyonların bir diğer özelliği ise aynı anda 30 cep telefonu ve elektrikli araç da şarj edebilmek için girişlerinin bulunması. Aynı anda birçok kişiye hizmet verebilecek istasyon tüm enerjisini güneşten alarak doğal kaynakları tüketmeden Süleymanpaşalılara hizmet verecek.

22.06.2015 - İHA


Etiketler: C Proglama Dilinin p Ular Ve Hileleri ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ KAYSERİ KOCASİNA Merkez CGI nedir Geniş anlatımı Conditional (C) Jump'lar ( ASM-Hex )
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri