*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştirdiği İçin Cüneyt Arat’a Dava Açıldı  (Okunma sayısı 957 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştirdiği İçin Cüneyt Arat’a Dava Açıldı



Görme engelli gazeteci Cüneyt Arat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdiği için "hakaret ettiği" gerekçesiyle hakkında dava açılan bir başka gazeteci oldu. Hem genç hem görme engelli olan gazeteci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baskıcı tavırlarını eleştirdiği ve kul hakkına girdiğini hatırlattığı için hakaretten yargılanacak. Arat 4 yıla kadar hapis cezası alabilir.

Görme engelli gazeteci Cüneyt Arat twitter’den paylaşımları nedeniyle Erdoğan’ın hedefi oldu. Erdoğan’ın avukatları Cüneyt Arat’a dava açarak Erdoğan’a hakaret etiğini iddia etti. Cüneyt Arat’ın Erdoğan’a söylediği “cehennemliksin, kul hakkına giriyorsun,” gibi ifadelerine yer verilen soruşturmaya Adalet Bakanlığının izin verdi.

Savcı Cüneyt Arat’ın TCK 299/2 maddesi uyarınca Cumhurbaşkanı’na hakareten mahkum edilmesini istedi. Görme engelli gazeteci Cüneyt Arat eğer suçlu bulunursa 4 yıla kadar hapis yatacak.

13.06.2015 - rotahaber.com


Etiketler: ve veya ÖN Muhasebe deneyimi olan BAYAN/ Bay personel alımı yapılacaktır MÜRACAATLAR suat batun adresine resimli özgeçmiş ile kabul edilecektir FİRMAMIZA plastik
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri