*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kırşehir’de Engelli İstihdamında Önemli Adım Atıldı  (Okunma sayısı 990 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

• Administrator
  • Hero Member
Kırşehir’de Engelli İstihdamında Önemli Adım Atıldı
« : Haziran 16, 2015, 04:34:33 ÖÖ »
Kırşehir’de Engelli İstihdamında Önemli Adım Atıldı

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Bedensel Engelliler Derneği arasında 'Engellilere yönelik proje desteği' sözleşmesi imzalandı.

Kırşehir İŞKUR İl Müdürü Ömer Faruk Akyol ve Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Servet Avkapan'ın katıldığı ve imzalanan protokolle işsiz engellilerin kendi iş imkanlarını kurmalarının kapısı açılacak. Yapılan sözleşme ile ilgili bilgi veren İŞKUR İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, "Engellilere Yönelik Proje Desteği" sözleşmesi ile işsiz engellilerin kendi işlerini kurmaları, engellilerin iş bulmalarını sağlayacak destek teknolojileri ile engellilerin işe yerleştirilmeleri, işe ve iş yerine uyumlarının sağlanması ve istihdam edilebilirliklerini artırıcı şekilde mesleki eğitim ve rehabilitasyonlarının sağlanması amaçlanmaktadır" diye konuştu.

İmzalanan sözleşme ile engellilere yönelik 82 bin 644 lira ödeme 192 saat 39 gün üzerinden 40 engelli 'Web tasarımı' eğitimi alacak.

12.06.2015 - İHA

Etiketler: BORNOVA site altında marketimize 18-30 yaş arası bayanlar 1.400TL maaş ACELE ofisce programlarını kullanabilen bayan büro elemanı ACELE Deneyimli deneyimsiz bayan masöz 12'den
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri