Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
DÜNYA HABERLERİ
»
Dünya Haberleri
»
İngiltere’de Engelliler Asgari Ücreti ‘’Haketmiyor’’ Skandalı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: İngiltere’de Engelliler Asgari Ücreti ‘’Haketmiyor’’ Skandalı (Okunma sayısı 1577 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Kasım 15, 2014, 08:41:12 ÖÖ »
İngiltere’nin sosyal güvenlikten sorumlu devlet bakanı Lord Freud Muhafazakar Parti konferansı sırasında “Bazı engelliler asgari ücret kazanmayı haketmiyor” dediği ortaya çıkınca zor durumda kaldı.
Lord Freud’un konferanstaki özel bir toplatıda gizlice kaydedilen sözleri İşçi Partisi tarafından açıklandı.
Başbakan David Cameron da sözleri için özür dileyen ancak görevinden istifa etmeyeceğini belirten Lord Freud’u kınadı ve bu açıklamanın “Kesinlikle hükümetin görüşlerini temsil etmediğini” söyledi.
Parlamentoda konu ile ilgili soruları yanıtlayan Cameron “Bunlar hükümetin görüşleri değil. Bu ülkede asgari ücret engelliler de dahil olmak üzere herkese uygulanır” dedi.
Engelli oğlu Ivan geçtiğimiz yıllarda vefat eden başbakan “Benim hiç kimseden engelli hakları konusunda vaaz dinlemeye ihtiyacım yok. Artık bu konu hakkında birşey duymak istemiyorum. Biz herkese asgari ücret ödüyor, engellilere yapılan yardımların artırılması için çalışıyoruz. Biz ülkemizdeki engellilere yardım etmek, onları iş gücüne kazandırmak istiyoruz. Ed Miliband yersiz suçlamalar yapmak yerine ekonomi ile ilgili konuşmalı” dedi.
Anamuhalefet lideri ise “Eğer başbakan engelli haklarını savunmak istiyorsa sosyal bakanının sözlerini dikkatle okumalı çünkü o sözleri söyleyen bir kişi engellilerle ilgili politikalardan sorumlu olmamalı” dedi.
17.10.2014 - Hürriyet
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki