*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Derneğinden Geliyoruz Denilerek Dolandırıcılık Yapıldı  (Okunma sayısı 829 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Derneğinden Geliyoruz Denilerek Dolandırıcılık Yapıldı

İddialara göre Kırşehir'in merkeze bağlı Dedeli köyüne gelen kişiler 'Engelli derneğinden geliyoruz bizlere yardım edin ki bizler de sizlere yardımcı olalım' dedikleri köylüleri dolandırdı. Köyde manevi duyguları sömürerek gerçekleştirilen dolandırılma iddiasında köylü Faik Yaşar, "Almanya'dan emekliyim eşim geçirdiği rahatsızlık sonucunda yatağa mahkum oldu. Bize eşinizin durumunu inceledik gerekli olan yardımı yapacağız fakat sizlerinde bize yardımcı olması gerekir şeklinde konuştular. Bende eşimin akülü araba almasını dilediğimden gelenlere yardımcı oldum" dedi.

Yaşar, kendisi ile irtibat kurulan numarayı aradığını fakat sürekli yanlışlık olduğunu söylediklerini belirterek, "Beni arayan benimle irtibat kurulan numarayı aramama rağmen bir türlü bizi dolandıranlarla iritbata geçemiyorum. 200 lira civarında dolandırıldım. Sadece ben değil, köyde bir çok kişi de bu insanlara üzülerek destek oldu" ifadelerini kullandı.

03.09.2014 - İHA

Anahtar Kelimeler : EKONOMİK YETERSİZLİK İÇİNDE OLAN HASTALAR İÇİN AYNİ VE NAKDİ YARDIM SAĞLAYAN KURUMLAR: