Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
AYESK Sporcuları Madalyalarını Efeler Belediye Başkanına Hediye Etti
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: AYESK Sporcuları Madalyalarını Efeler Belediye Başkanına Hediye Etti (Okunma sayısı 1038 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ekim 04, 2014, 03:02:46 ÖS »
Bulgaristan'da katıldığı Balkan Şampiyonası'ndan birinci olarak dönen Aydın Engelliler Spor Kulübü (AYESK) sporcuları, kazandıkları kupayı Efeler Belediyesi Başkanı Mesut Özakcan'a hediye etti.
AYESK Basketbol Takımı, Bulgaristan'da katıldığı ve şampiyon olarak Aydın'a döndükleri turnuva sonrası kupayı kendilerine araç desteği sağlayan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. AYESK Başkanı Mehmet Güler önderliğinde gerçekleştirilen ziyarete yöneticiler, sporcular ve yakınları katıldı. Ziyarette AYESK Başkanı Başkan Güler, Özakcan'a Bulgaristan'ın Varna takımının verdiği madalyayı hediye ederken birde çiçek takdim etti.
Başarılı sporcuları konuk eden Başkan Özakcan, "Bu başarı hepimizi mutlu etti. 12 ülkeden takımların katıldığı şampiyonada başarılı oldukları için sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sporcularımız bizi çok mutlu ettiler. Onların bu yaşama bağlılıklar, faaliyetleri, sevinçleri bizimde sevincimiz ve mutluluğumuzdur. Böylesine önemli bir başarı ilk kez Aydın'a geliyor. Amacımız devamını da getirmek" dedi.
01.10.2014 - İHA
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki