*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Potanın Sultanları Tekerlekli Sandalye Bayanlar Basketbol Şampiyonasının Birinci  (Okunma sayısı 1120 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Potanın Sultanları Tekerlekli Sandalye Bayanlar Basketbol Şampiyonasının Birincisi



Garanti Tekerlekli Sandalye 1. Türkiye Bayanlar Basketbol Şampiyonası sona erdi.

Kamil Ocak Spor Salonu'nda 3 gün önce başlayan müsabakalarda, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde mücadele eden sporcular arasından oluşturulan 4 takım mücadele etti.

Final maçında Cesur Melekler'i 39-32 mağlup eden Potanın Sultanları birinciliği elde etti.

Sihirli Bilekler üçüncü, Potanın Perileri ise dördüncü oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, ödül töreninde, şampiyonanın lige hazırlık niteliği taşıdığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise engellilere yönelik hazırlanan her çalışmaya destek verdiklerini belirtti. Devletin yaşaması için insana önem verilmesi gerektiğinin altını çizen Şahin, "Hak ve adalet ölçüsünde hizmet edeceğiz. Çünkü biz 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' desturuyla hareket ediyoruz. Hepimizin bu hayatta bir sınavı var. Önemli olan bu sınavdan alnımızın akıyla çıkabilmek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

27.06.2014 - AA


Anahtar Kelimeler : Organ ulaşımının ambulans uçak ve helikopter ile daha yoğun olarak sağlanması, beyin ölümü kararının hızlı ve güvenilir bir biçimde alınaması, transplantasyon koordinatörlerinin eğitimi ve sayısının yeterli olması durumlarında donör sayısı giderek artacaktır.