AK Parti Seçimlerde Engelliler İçin Araç Tahsisi Yapacak
30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde, Ak Parti İl Teşkilatı, engellilerin de oy kullanabilmelerini sağlayabilmek için araç tahsis edecek.
Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehir'de engellilerin oy kullanmalarında en temel sorun haline gelen araç sorununu çözüme kavuşturduklarını belirtti.
Sunar, bu amaçla engelli vatandaşların mağduriyetini giderebilmek için Ak Parti İl Teşkilatı olarak araç görevlendirdiklerini ifade ederek; "30 Mart günü oy verme işleminin başlayacağı 08.00 ile -17.00 saatleri arasında, herhangi bir mağduriyete mahal vermeksizin engelli vatandaşlarımızın da oylarını rahatça kullanabilmeleri amacıyla Ak Parti İl Teşkilatı olarak araç tahsisi gerçekleştirdik. İnşallah engelli kardeşlerimiz herhangi bir sorun ile karşılaşmadan oy verme işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Oy kullanmak isteyip aracı olmayan vatandaşlarımız İl Başkanlığımızı arayarak sekretarya ile irtibata geçebilirler" dedi.
24.03.2014 - İHAAnahtar Kelimeler : Kuş cevap vermiş Efendim ben onu derviş kıyafetinde gördüğüm için kaçmadım. Avcı olsaydı hemen kaçardım. Derviş olmuş birinden bana zarar gelmez, bunlar Allahtan korkarlar diye düşündüm ve kaçmadım!