*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engellilere Verilecek Destek Tutarı Belirlendi  (Okunma sayısı 1664 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engellilere Verilecek Destek Tutarı Belirlendi
« : Şubat 11, 2014, 11:38:29 ÖÖ »
Engellilere Verilecek Destek Tutarı Belirlendi



Özel eğitim okulları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde engelli bireylere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, katma değer vergisi hariç olmak üzere bireysel eğitim için aylık 409 lira, grup eğitimi için 115 lira olarak belirlendi.
 
Maliye Bakanlığının, 2014 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
 
Buna göre, engelli bireylerin destek eğitim giderlerinin bütçeden karşılanacak kısmına ilişkin olarak ilgili kanun kapsamında açılan özel eğitim okulları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde engelli bireylere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, katma değer vergisi hariç olmak üzere bireysel eğitim için aylık 409 lira, grup eğitimi için 115 lira olarak belirlendi.
 
Belirlenen tutarlar, Milli Eğitim Bakanlığı bütçesine bu amaçla konulan ödenekten, bu tutarları aşan kısmı ise ilgililer tarafından karşılanacak.
 
HAZİNE ADINA İDARİ YOLDAN YAPILACAK TESCİL İŞLEMLERİ
 
Öte yandan, yine Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliğine göre, Hazine adına idari yoldan yapılacak tescil işlemlerinin, bundan böyle Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce yürürlüğe konulan "2013/11 (1748)" sayılı Genelgede belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde yapılması gerektiği bildirildi. Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 307) de yürürlükten kaldırıldı.
 
05.02.2014 - AA


Anahtar Kelimeler : YAĞMUR Ey geceeeeee,sevdiğime söyle, yanındayım ben hep, onunla yüreğim, ellerim, gözlerim.Ara sıra, o da düşünsün beni, karanlık çöktüğünde.Kimbilir, bir yıldızda birleşir yüreklerimiz belki de...Ey rüzgârrrrr , sevdiğime söyle, eserken hayallerimi, bassın bağrına sevgiyle...