*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bodrum Yarımadasında Engelliler İçin Ağız Sağlığı Seferberliği  (Okunma sayısı 1179 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Bodrum Yarımadasında Engelliler İçin Ağız Sağlığı Seferberliği



Bodrum Sağlık Vakfı ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Vakıf öğrencilerine ve Bodrum yarımadasında yaşayan engelli vatandaşların ağız sağlığı kontrolleri yapıldı.
 
Bodrum Sağlık Vakfı tarafından Ege Ağız Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği Hekim ve üyelerine verdiği yemeğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile eşi Hülya Kocadon, Ege Ağız Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği Başkanı Süleyman Coşkun, dernek üyesi hekimler, Bodrum Sağlık Vakfı yöneticileri katıldı.
 
Bodrum Sağlık Vakfı ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Vakıf öğrencilerine ve Bodrum yarımadasında yaşayan engelli vatandaşların ağız sağlığı kontrollerini yapmak üzere Ege Ağız Diş Sağlığı Diş Hekimleri Derneği’nden 20 diş hekimi Bodrum’a geldi. Hekimler iki gün boyunca Bodrum’da kontroller yaparak engelli öğrencilerin ve engelli vatandaşların sağlık sorunları ile ilgilenecek.
 
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Sağlık Vakfı'na ve Ege Ağız Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği üye ve doktorlarına teşekkür ederek “Engelli arkadaşlarımızı tekrar topluma kazandırmak bizim en büyük görevimiz ve sorumluluğumuz. Ben de bu sorumluluğu taşıyarak bugüne kadar büyük mücadele verdim. Onların gözünde gerçek sevgi var. Art niyet olmayan, menfaat ve çıkarların sevginin önüne geçmediği gerçek sevgiyi o gözlerde görebilirsiniz. Ben hep o sevgiyi o gözlerde gördüm ve onlarla hep beraber olmaya çalıştım. Ama özellikle bizden daha çok gönül sevgisi olan bir doktor gurubu arkadaşlarımızla karşılaştık. Bu arkadaşlar 2 gün Bodrum’da sağlık vakfımızdaki öğrencilerimize, engelli kardeşlerimize hizmet edecekler, onların sağlıklarıyla ilgili problemler üzerine fikir alışverişinde bulunup ve onları tedavi edecekler” dedi.
 
03.02.2014 - İHA


Anahtar Kelimeler : Saygıdeğer Hanımefendiler! Son zamanlarda abuk-subuk ad ve içeriklerde sözde "muhafazakar" kadın ve moda dergileri yayınlanmaya başlandı. Herbiri birbinden iğrenç yayınlarda lütfen uzak durunuz.