*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Başbakan Erdoğan “Engelsiz Türkiye’ye Değer Katanlar” Programına Katılıyor  (Okunma sayısı 1261 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Başbakan Erdoğan “Engelsiz Türkiye’ye Değer Katanlar” Programına Katılıyor



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle düzenlenecek “Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı 3 Aralık 2013 Salı günü saat 14:30’da ATO Congresium’da gerçekleştiriliyor.
 
Engelsiz bir Türkiye için alanında başarılı engelli bireylere ödüllerin verileceği “Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in evsahipliğinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın değerli katılımlarıyla gerçekleşecek.
 
“Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı’nda düzenlenecek Ödül Töreni kapsamında İstihdam, Sanat, Eğitim, Spor, Bilim ve Sosyal Hayata Katılım alanlarında başarılarıyla engelsiz bir Türkiye için değer katan engelli bireylere ödül verilecek.
 
Ödül Töreni kapsamında
 
İstihdam alanında “Yılın En Değer Katan Çalışanı”,
 
Sanat alanında “Yılın En Değer Katan Sanatçısı”,
 
Eğitim alanında “Yılın En Değer Katan Öğrencisi”,
 
Spor alanında “Yılın En Değer Katan Sporcusu”,
 
Bilim alanında “Yılın En Değer Katan Bilim İnsanı” ve
 
Sosyal Hayata Katılım alanında “Yılın En Değer Katan Ailesi” ödülleri sahiplerini bulacak.
 
“Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı kapsamında ayrıca; eğitimden istihdama, yasal düzenlemelerden erişilebilirliğe kadar 2002 ve 2013 tarihleri arasında Türkiye’de engellilere yönelik çalışmalar sunulacağı bir sunum gerçekleştirilecek.
 
“Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı kapsamında “Yerel Yönetimlerde Engellilere Yönelik Hizmetler” başlıklı pilot çalışmanın tanıtımı da gerçekleştirilecek. Tanıtımda, Altındağ Belediyesi ile gerçekleştirilen yerel yönetimlerde engellilere yönelik hizmetler alanındaki standardizasyon sistemi ve belgelendirme çalışmasına temel oluşturacak pilot çalışmanın görüntülü tanıtımı yapılarak, projenin Türkiye modellemesi açıklanacak.
 
“Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı ikinci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki otistik engelli Buğra Cankır da piyano ile mini bir konser gerçekleştirecek.
 
Tarih: 3 Aralık 2013 Salı
 
Saat: 14:30
 
Yer: ATO Congresium
 
Adres: Söğütözü Mahallesi
 
2180.Cad. (eski 2. Cad.) No: 5/A - Ankara - eyh.gov.tr


Anahtar Kelimeler :  Genel kurul duyurusu forumalemi bohak Açılış Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması Divan teşekkülünün oluşumu Çeşitli raporların okunması ve ibrazı Dilek ve temenniler Seçimler Başkanın konuşması Kapanış ADRES :Güllük Mah..Osman Kavuncu Bul. çanakcıoğlu işhanı  no 7 Melikgazi  /  KAYSERİ