*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Pendik Belediyesi Engelli Basketçiler Ligde Fırtına Gibi  (Okunma sayısı 1900 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Pendik Belediyesi Engelli Basketçiler Ligde Fırtına Gibi
« : Kasım 29, 2013, 07:02:37 ÖS »
Pendik Belediyesi Engelli Basketçiler Ligde Fırtına Gibi



Kendi sahasındaki maçlarını yeniden düzenlenen Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda oynamaya başlayan Pendik Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, ligde fırtına gibi esiyor. İlk üç maçından galibiyetle ayrılan ekip, ligin iddialı takımları arasında olduğunu gösterdi.
 
Seyircisi önünde  Şanlıurfa Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nü  75-59 yenen  Pendik Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı,  geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da ligde fırtına gibi esiyor. 1. Lig’de mücadele eden takım,  ilk üç maçını da alarak başarılı çıkışını sürdürürken, taraftarlarını da sevindirdi.
 
Kendi Sahasındaki İlk Maçında Fark Attı
 
Ligin üçüncü haftası  Pendik Belediyesi Engelliler Spor Kulübü açısından çok daha anlamlıydı. Ekip, ilk defa maçını taraftarları önünde oynadı.  Daha önce lig standartlarında bir salon olmadığı için kendi sahasındaki maçlarını İTO Kapalı Spor Salonu’nda oynayan ekip,  Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nun yenilenmesiyle birlikte maçlarını burada oynamaya başladı. Coşkulu seyircisini de arkasına alan Pendik Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, Şanlıurfa Belediyesi Engelliler Spor Kulübü karşısında 75-59 üstünlük sağlayarak ilk üç maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.
 
Ekibimizi bu anlamlı maçta yalnız bırakmayan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inerek basketbolcuları tek tek kutladı ve sevinçlerine ortak oldu. Ekibimiz ilk maçında Çanakkale Boğazgücü’nü 82-58; ikinci maçında ise deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 61-57 skorla mağlup etmeyi başardı.- pendik.bel.tr


Anahtar Kelimeler : arasında yaşadığıma, ben bunca insan arasında ; YALNIZIM ASLINDA.ihtiyacım olduğunda hiçkimse aramaz aslında.. BAKMAYIN siz benim bu kadar neşeli olduğuma, tebessumlerimden hüzùn engelsiz dünyam Genç Beyin