*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı Yeni Sezona Hazır  (Okunma sayısı 1635 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı Yeni Sezona Hazır



2006 yılından bu yana faaliyet yürüten Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Cumartesi günü Diyarbakırspor ile karşılaşacak.
 
7 yıllık Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 2013-2014 sezonuna Cumartesi günü D.Bakır'da, D.Bakır Bedensel Engelliler spor kulübü ile yapacağı karşılaşma ile merhaba diyecek. Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu sezon takıma yeni katılan genç sporcuklar ile takımın alt yapısında yetişmiş sporcuklarla yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek. Geride bıraktığı 6 başarılı sezon boyunca takımda basketbol oynamış sporcularla grubunda üst sırada yer almak ve Play-off'a katılmak için mücadele edecek olan Batman Tekerlekli sandalye basketbol takımı aynı zamanda takıma yeni katılan sporcuları da basket camiasına kazandıracak. Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 2 lig E grubunda Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor Kulübü,Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü, Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü, Mardin Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü, Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Hakkari Yüksekova Engelliler Spor Kulübü Ve Diyarbakır Bedensel Engelliler Spor Kulübü olmak üzere toplam sekiz takımdan oluşuyor.
 
Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada"2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde Batman'ı ve camiamızı en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olduk. Bizlere maddi ve manevi destek sunanların desteğini boşa çıkarmadık. Batmanı her yerde en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olduk. Hafta sonu start alacak olan yeni sezonda da yine başarı çıtasını en üst seviyede tutmak için çalışmalarımızı azimle aralıksız olarak sürdürdük. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızı lige hazır hale gelmeleri için teknik heyetimiz hazırlık dönemi boyunca üstün çaba göstermiştir. Ben her sezon öncesi yaptığım çağrıyı bu sezonda yinelemek istiyorum ve her hangi bir dalda spor yapmak isteyen engelli gençlerimizi kulüp bünyesinde spor yapmaya davet ediyorum. Spor kulübü olarak engelli bireyleri hayatın sosyal aktiviteleri arasına katarak, imkan ve olanak sağlandığında engelli bireylerinde başarılı bir şekilde toplumda yer edineceğine inanıyorum. Öte yandan Kamu kurum ve kuruluşlarının sosyal sorumluluk bilinci ile bu takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Ancak sahip çıkmaları durumunda takımımızın sosyal faaliyetlere katılımı noktasında devamlılığı sağlayacaktır. Bugüne kadar desteğini esirgemeyen Kamu kurum ve kuruluşlarına yönetim kurulu ve sporcu arkadaşlarımın adına teşekkür ediyor, yeni sezonda da desteklerinin devam edeceğini umut ediyorum" diye konuştu.-haberler.com


Anahtar Kelimeler : Anahtar Kelimeler : Bir reklam görürsün, Hayal edersin, Sayfayı beğenirsin Hevesin Kaçar,, Sonra "Bizdevariz.Net"i görürsün, Çok beğenirsin, Kolay alışırsın, Zor vazgeçersin ;)