*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Taraftarlardan Görme Engelli Çocuk İçin Yardım Kampanyası  (Okunma sayısı 1238 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Taraftarlardan Görme Engelli Çocuk İçin Yardım Kampanyası



Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un taraftarları, yüzde 95 görme engeli bulunan ve iğne tedavisi gören Furkan İner'in (10) ameliyat edilmesine destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.
 
Kulübün taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fahri Ekren, teknik direktör Mehmet Bulut, teknik menajer İsmail Güldüren, takım kaptanı Kemal Hastürk, futbolcular Mustafa Vargel, Raif Demir ve Bilal Özdemir, tribün liderleri Tevfik Taşkın ve Rıdvan Beriş ile bir grup taraftar, İner'i, Hamidiye Mahallesi'ndeki evinde ziyaret edip ona İnegölspor forması verdi.
 
İnegölspor Taraftarlar Platformu adına konuşan Beriş, İner'in İstanbul'daki ameliyatı için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.
 
Çocuğa acil şifalar dileyen Beriş, "Kampanyaya herkesin destek olmasını istiyoruz. Kardeşimiz kısa zaman sonra gözlerinden operasyon geçirecek. Ailesinin de durumu belli. Bu tür şeylere duyarlı olursak tüm İnegöl'ün Kazancı olur. Bu sesi tüm Türkiye'ye duyurmalıyız" dedi.
 
Bulut ise duygusal bir an yaşadıklarını anlattı. İner'in sağlığına bir an önce kavuşması temennisinde bulunan Bulut, "Kendisine moral ziyaretinde bulunduk. Onu kupa maçımıza bekliyoruz" diye konuştu.
 
İner de ziyaretçilerine, forma için teşekkür etti.
 
İnegölspor'a başarılar dileyen İner, "İnegölspor'un Gaziantep maçına katılacağım. Aslında Beşiktaşlıyım ama İnegölspor'u da çok seviyorum" ifadesini kullandı.- AA


Anahtar Kelimeler : azaltılması-kan basıncı ne kadar düşük olursa böbrek fonksiyonlarının korunması o oranda daha fazla olur Glukoz, kan lipidleri ve aneminin kontrol edilmesi Sigaranın bırakılması Fiziksel aktivitesinin arttırılması Şişmanlarda kilonun kontrolü Tedavi Son 10 yılda