Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'ndan Özel Çocuklara Ziyaret
Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve öğretmen eşi Zeynep Emiroğlu Didim'de özel eğitime ihtiyaç duyan 97 öğrencinin eğitim gördüğü Özel Didim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam ve eşini Kurum Müdürü Aysel Yapık ile kurum öğretmenleri ve öğrenci velileri karşıladı. Gerçekleşen ziyarette öğrencilere birebir olarak verilen Ebru Sanatı dersine gözlemci olarak katılan Emiroğlu çifti burada öğrencilerle sohbet ederek içerisinde eğitici oyuncak ve kitapların bulunduğu hediye paketlerini öğrencilere verdi.
Gerçekleşen ziyaretten dolayı mutlulukları gözlerinden okunan öğrencilere Zeynep Emiroğlu öğrencilerle birlikte şarkı söyledi. Sınıf gözleminin ardından okulu gezen ve kurum hakkında veliler ile de sohbet eden Kaymakam Ersin Emiroğlu "Burada engelli öğrencilerimizin sosyal yaşama dahil olmaları amacıyla mükemmel eğitim verildiğini gördük. Buraya ilçemizde bulunan tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve tüm bireylerin gelerek buradaki öğrencilerimize bir nebzede olsa mutluluk yaşatmaları gerektiği düşüncesindeyim. Herke buraya gelmeli ve şükür kapısına dönüp şükretmeliler" dedi.
Kaymakam Emiroğlu, kuruma ulaşım sağlayan yollar ile ilgili velilerin şikayette bulunması üzerine ise Belediye ile gerekli görüşmeleri yapacağı konusunda açıklamada bulunarak ziyaretini sonlandırdı.-İHAAnahtar Kelimeler : Bilmiyorum saf salakta diyebilirsiniz adına.