*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: KAYSERİ CUMHURİYET MEYDANI'NDA GÖRKEMLİ AÇILIŞ  (Okunma sayısı 1689 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
KAYSERİ CUMHURİYET MEYDANI'NDA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
« : Kasım 14, 2013, 12:25:21 ÖS »
KAYSERİ CUMHURİYET MEYDANI'NDA GÖRKEMLİ AÇILIŞ



Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan üç ayrı hizmetin açılışı bir dizi etkinlikle gerçekleştirilecek. 16 Kasım Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan törenle, cephe düzenlemeleri, Kurşunlu Parkı ve ATM'li taksi duraklarının açılışı yapılacak. Açılışta Kayserilileri lazer gösterileri, ışık oyunları, heyecanlı animasyonlar ve havai fişek gösterileri bekliyor.

Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanan proje ve yatırımları birbiri ardına hizmete açmaya devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'na bakan binalarla başlayan ve ardından Talas Caddesi güzergahında Kiçikapı'ya, Park Caddesi güzergahında Düvenönü'ne ve Sivas Caddesi güzergahında Büyükşehir Belediyesi'ne uzanan cephe düzenleme çalışmalarında sona gelindi. 16 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek olan törenle görüntü kirliliğini sona erdiren bu hizmetin açılışını yapacak.

Törende ayrıca yenilenen Kurşunlu Parkı'nın ve şehrin muhtelif yerlerindeki 9 adet ATM'li taksi durağının da açılışı yapılacak. 16 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanı tören alanında başlayacak olan açılış programında çok farklı, renkli ve hareketli gösteriler düzenlenecek.

Geçen hafta Kale İçi Kültür Sanat Merkezi temel atma töreninde Kayseri Kalesi üzerinde yapılan ışık oyunlarının çok daha farklı versiyonlarının canlandırılacağı törende ayrıca mapping gösterileri, lazer ve ışık oyunları ile animasyonlar sahnelenecek.KAYSERİ İHA


Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler : sektörünün en saygın ve en güvenilir ismi olarak kabul Fresenius Medical Care, Türkiye'de diyaliz hizmeti konusunda hep ilklere imza atan öncü bir kuruluş olarak ev diyalizi uygulamasını, gece diyalizi; uygulamasını, online HDF uygulamasını ve kliniklerinde %100 oranında