*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Omurilik Felçlisi Begüm Polislerle Trafik Uygulamasında Uyarı Yapıyor  (Okunma sayısı 1392 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Omurilik Felçlisi Begüm Polislerle Trafik Uygulamasında Uyarı Yapıyor



Emniyet kemeri takılı olmadığı için trafik kazası sonucu omurilik felci geçiren Begüm, polislerle trafik uygulamasına katılıp, sürücüleri uyarıyor.
 
Begüm Kaya, önceki gün Boğaziçi Köprüsü Beylerbeyi çıkışında trafik polislerinin yaptığı uygulamaya katılarak, sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.
 
Üç yaşında bir trafik kazası sonucu omurilik felci geçiren Begüm ile staj gördüğü okulun yedinci katından düşüp engelli kalan Güven, 6 ay önce hayatlarını birleştirdi. Ailesi "İki engelli evlenemez" diye itiraz etse de 24 yaşındaki Begüm, nikâh defterine imzayı attı. 1993 yılında geçirdiği trafik kazasında emniyet kemeri takılı olmadığı için ön camdan fırlayan Begüm Kaya, "Babamın ayağı topal kaldı. Annem beyin travması geçirdi. Çok ağır bir kazaydı. Karşı taraf suçluydu. O otomobildeki herkes suçluydu" diyor. Şimdi eşiyle birlikte trafik polisinin yaptığı uygulamalara katılıp; sürücülere trafik kazası sonrası engelli hale geldiğini belirten Begüm; hız yapmamaları ve emniyet kemerini takmaları konusunda uyarıda bulunuyor.
 
İstanbul Bakırköy'deki Omurilik Felçlileri Derneği'nde tanışan Begüm Kaya ile Güven Kaya, 6 ay önce nikâh masasına oturdu, ikili, "Aşk engel tanımaz" diyor. - Akşam


Etiketler : Proje Koordinatörü KAYSERİ DEMİRCİLER ODASI MEKATEK PROJESİ Bordro Sayfa No Bordro Tarihi CAD Mehmet ÖKKESİM  Eğitim Koordinatör Rapor TC Kimlik No Sigorta Sicil Numarası Sıra No Adı ve Soyadı Gün Vergi Dairesi No MİMARSİNAN