*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ÖMSS Tercih Kılavuzu Güncellendi  (Okunma sayısı 1777 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
ÖMSS Tercih Kılavuzu Güncellendi
« : Eylül 09, 2013, 01:18:41 ÖS »
ÖMSS Tercih Kılavuzu Güncellendi



ÖSYM sitesinden yayınladığı duyuruda ÖMSS tercih kılavuzunun yenilendiğini bildirdi.

ÖSYM, Devlet Personel Başkanlığı’na kadro gönderen bazı kamu kurum ve kuruluşların aynı nitelikteki, aynı unvandaki ve aynı koşulları taşıyan kadrolar için toplu olarak değil farklı kadrolarmış ve tek tek tercih yapılacakmış gibi bildirimde bulunduklarını; bu tür bir uygulamanın ÖMSS ile tercih yapacak adayların tercih haklarını sınırladığı için tercih kılavuzunun değiştirildiğini ve tercih süresinin de 11 Mart 2013 saat 23:19′a uzatıldığını duyurdu.

Devlet Personel Başkanlığı’nın tespit ederek ÖSYM’ye bildirdiği durum için önceki yayınlanan ÖMSS tercih kılavuzunda değişikliğe gidildi ve tercih kılavuzunun son ve doğru hali yayınlandı. Yapılan değişiklikle aynı nitelikte ve kılavuzda tek tek açılan kadrolar birleştirilmek suretiyle engelli memur adaylarının tercih hakkının kısıtlanmasının önüne geçilerek daha farklı kadrolar için daha çok tercih hakkına sahip olmaları sağlandı. Bu doğrultuda eski ÖMSS kılavuzundaki Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4 değiştirilerek güncellendi.

Ayrıca tercih kılavuzu ve ÖMSS kadrolarında yapılan değişiklikle birlikte tercihlerin son gönderim tarihi 8 Mart 2013′ten 11 Mart 2013′e ertelendi. Tercihler 11 Mart 2013 Pazartesi günü gece saat 23:59′a kadar ÖSYM’nin sitesinden gönderilebilecek.

ÖSYM yaptığı duyuruda tercih süresi içinde ÖMSS engelli memur kadrolarından tercihlerini yaparak internet üzerinden göndermiş olan adaylar için ÖMSS tercih kılavuzunun son haline göre tercihlerini kontrol ederek tekrar güncellemeleri tavsiyesinde bulundu.

ÖMSS tercih kılavuzunda yapılan değişiklere ve duyurunun tam metnine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


ÖMSS tercih kılavuzunda yapılan değişiklere ve duyurunun tam metnine bu linkten ulaşabilirsiniz okumak için tıklayınız.

Kaynak sosyalyardimlar.net ulaşmak için tıklayın

Etiketler: Engelli İstihdamı, Engelli Memur Alımı, ÖMSS