*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Öğrenci Sınav Yerini Karıştırdı  (Okunma sayısı 162 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Engelli Öğrenci Sınav Yerini Karıştırdı
« : Haziran 12, 2024, 02:49:46 ÖÖ »
Engelli Öğrenci Sınav Yerini Karıştırdı



Karaman’da sınava gireceği fakülteyi karıştıran engelli öğrenciyi, başka bir öğrencinin ailesi sınava dakikalar kala özel aracıyla yetiştirdi.

Yapılan Alan Yeterlilik Testi’ne (AYT) gireceği okulu karıştıran engelli öğrencinin yardımına sınava kızını getiren bir kişi yetişti. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi girişinde görevlerden Eğitim Fakültesi’nde sınava gireceğini öğrenen engelli kadın aday, yanlış okula geldiğini fark edince görevliler vatandaşlardan yardım istedi. Bunun üzerine kızını sınava getiren Hüseyin Koyuncuoğlu, engelli öğrenciyi hemen araca bindirerek dakikalar içerisinde sınava yetiştirdi.

Önemli olan sınava yetişmesiydi

Sınava engelli kadını aracıyla yetiştiren Hüseyin Koyuncuoğlu, “Sevinçliyiz, inşallah sonucu da güzel olur da bir şeye vesile olmuş oluruz. Önemli olan sınava yetişmesiydi. Bizim de kızımız giriyor inşallah başarılı olurlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA


Alan Yeterlilik Testi Engelli Öğrenci Hüseyin Koyuncuoğlu Karaman kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri