*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Aydın’da Engelli Çocukların Yetenekleri Keşfediliyor  (Okunma sayısı 105 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Aydın’da Engelli Çocukların Yetenekleri Keşfediliyor
« : Mayıs 12, 2024, 05:23:54 ÖS »
Aydın’da Engelli Çocukların Yetenekleri Keşfediliyor



Söke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelliler Haftası kapsamında ilçede bulunan okulları ziyaret ederek farkındalık oluşturuyor. Ziyaretlerde engelli çocukların güçlü yanları ve yetenekleri keşfedilmeye çalışılıyor.

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla Söke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bünyesindeki öğrencilerle birlikte entegrasyon ve farkındalığın arttırılması amacıyla her gün okullarda ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.

YETENEKLERİ KEŞFEDİLİYOR

Söke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Dinçer Çelik, “10-16 Mayıs tarihleri arası dünya genelinde, Engeller Haftası olarak kutlanıyor. Biz de çocuklarımızın topluma entegrasyonu ve farkındalığın arttırılması amacıyla her gün okullarda ziyaretler gerçekleştiriyoruz.

Bu hafta boyunca gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde özel gereksinimli çocuklarımızın güçlü yanlarını ve yeteneklerini keşfetme fırsatı bulduk” dedi.

Çelik, şunları kaydetti: “Toplumun her kesiminde insanların bu çocuklarımızla empati kurmalarını ve onların yaşamlarını anlamalarını destekledik.

Engeller Haftası vesilesiyle yaptığımız bu ziyaretlerin toplumda farkındalık ve anlayışın artmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Herkesin de kabul görmeleri ve desteklemeleri için çalışmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Aydınhedef


Aydın Engelli Çocuk Söke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri