*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Öldürülen Zihinsel Engelli Hikmet Aydoğan’ın Cinayeti Çözüldü  (Okunma sayısı 233 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Öldürülen Zihinsel Engelli Hikmet Aydoğan’ın Cinayeti Çözüldü



İstanbul’da, geçimini hurda toplayarak sağlayan ve 2 ay önce öldürülen zihinsel engelli Hikmet Aydoğan’ın cinayeti çözüldü. Olayı gerçekleştiren 17 yaşındaki M.A.K. ile kaçmasına yardımcı olduğu belirlenen Tamer Ç. yakalandı. Cinayeti azmettirdiği düşünülen Ayşe Ö. de gözaltına alındı.

İstanbul’da olay, 10 Temmuz’da, saat 17.50 sıralarında Talatpaşa Mahallesi Aydoğan Caddesi’nde meydana geldi.

KALDIRIMDA TARTIŞMA YAŞADI

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre geçimini hurdacılık yaparak sağlayan zihinsel engelli Hikmet Aydoğan, kaldırımda yürürken karşılaştığı 2 kişi ile tartışmaya başladı.

BIÇAKLANDI, HASTANEDE CAN VERDİ

Çıkan tartışmada şüphelilerden biri Hikmet Aydoğan’ı bıçaklayarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan Aydoğan hayatını kaybetti.

İKİ ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Olayın ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda 2 kişinin kimliği belirlendi. Hikmet Aydoğan’ı bıçakla öldüren kişinin 17 yaşındaki M.A.K. olduğu saptandı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Elde edilen bilgiler üzerine düzenlenen operasyonla M.A.K. ve kendisinin kaçmasına yardımcı olduğu belirlenen Tamer Ç. gözaltına alındı.

Yapılan soruşturmada, olay günü öldürülen Aydoğan’ın, cinayetten önce 72 yaşındaki Ayşe O. ile tartışıp kadını ittiği öğrenildi. Ayşe O.’nun da olayı azmettirme ihtimali üzerine gözaltına alındığı belirtildi. İşlemlerin ardından 3 şüpheli adliyeye gönderildi.

Haber Türk


ETİKETLER CinayetİstanbulZihinsel Engelli kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45