*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Temmuz Ayı Engelli Aylıkları Bugün Hesaplara Yatıyor  (Okunma sayısı 350 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Temmuz Ayı Engelli Aylıkları Bugün Hesaplara Yatıyor
« : Haziran 29, 2023, 01:40:43 ÖS »
Temmuz Ayı Engelli Aylıkları Bugün Hesaplara Yatıyor



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıklarını Kurban Bayramı nedeniyle öne çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını duyurdu.

Bakan Göktaş, yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı ardından engelli ve yaşlı aylıklarının ödemesinin öne çekilmesi müjdesini verdiğini hatırlatarak, yaklaşık 1,4 milyon vatandaşa ödeme yapacaklarını belirtti. Göktaş, yaklaşık 1,5 milyar TL tutarında yaşlı aylığı, yaklaşık 1,2 milyar TL de engelli aylığı ödemesinin Kurban Bayramı öncesi bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını belirtti.

Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik tematik sosyal yardım programları uyguladıklarını belirterek, “Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata katılımlarında her zaman yanında olduğumuz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı, düzenli yaptığımız ödemelerimizle de destekliyoruz. Bu doğrultuda Kurban Bayramı dolayısıyla temmuz ayına ilişkin yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının ödemesini öne çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatıyoruz. Böylece toplamda 2,7 milyar TL ödeme yapmış olacağız” ifadelerini kullandı.

DHA


ETİKETLER Engelli AylıklarıMahinur Özdemir GöktaşYaşlı Aylıkları kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri