*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Adapazarı’nda, Engelli Rampasına Park Eden Araca Tepki  (Okunma sayısı 283 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Adapazarı’nda, Engelli Rampasına Park Eden Araca Tepki
« : Haziran 13, 2023, 03:01:16 ÖS »
Adapazarı’nda, Engelli Rampasına Park Eden Araca Tepki



Adapazarı Atatürk Bulvarı üzerinde engelli rampasına park eden araca vatandaşlar tepki gösterdi. Adapazarı Atatürk Bulvarı üzerinde yaya kaldırımlarının ve engelli rampalarının kullanımını zorlaştıran park halindeki araç ihbar hattına gönderildi.

Halk54.com ihbar hattına ulaşan bir vatandaş, duyarsız bir sürücünün aracını yaya kaldırımında bulunan engelli rampasına park ettiğini ve bu nedenle engelli kişilerin zor durumda kaldığını söyledi.

Şehir merkezindeki yaya kaldırımlarında bulunan engelli rampalarının önüne park edilen araçlar nedeniyle fiziksel engelli bireylerin zor durumda kaldığını ifade eden vatandaş, “Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Kimin ne zaman başına ne geleceği belli değil. Engelli bir bireyimiz bu araç yüzünden kaldırımdan inemedi. Bu tür olayların yaşanmaması için önlemler alınmasını istiyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

halk54.com


ETİKETLER AdapazarıEngelliEngelli RampasıYaya Kaldırımı kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri