*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İzmit’te, Oy Kabinine Sandık Başkanı Girdi!  (Okunma sayısı 218 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
İzmit’te, Oy Kabinine Sandık Başkanı Girdi!
« : Mayıs 17, 2023, 03:42:01 ÖÖ »
İzmit’te, Oy Kabinine Sandık Başkanı Girdi!



İzmit Yenişehir’de bulunan Şehit Polis Volkan Sabaz İlkokulu’nda yaşlı bir vatandaşın oy kullandığı kabine sandık başkanının girmesi üzerine gerginlik yaşandı.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Türkiye sandık başına giderek oylarını kullandı. Saat 08:00 itibariyle başlayan oy verme işlemleri saat 17:00’de sona erdi. İzmit’te de vatandaşların sandıklara akın ettiği okullarda yaşanan gerginlikler kamuoyuna yansıyor.

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Şehit Polis Volkan Sabaz İlkokulu’nda oy kullanmak isteyen bir vatandaş, tekerlekli sandalye ile oy kabinine girdi. Yaşlı kadının oy kullandığı sırada sandık başkanı ile kadının yakınları ise oy kabinin içine girdi.

Sandık görevlileri tarafından kabine girmenin yasak olduğu hatırlatılarak yaşananlar kayıt altına alındı. Oy ve Ötesi’ne bağlı sandık görevlisi ile sandık başkanı arasında tartışma başladı. Tartışmanın ardından yaşanan olayla ilgili sandık görevlileri tarafından tutanak tutuldu.

Çağdaş Kocaeli


ETİKETLER İzmitKocaeliSeçimlerYaşlı kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri