*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Saldırıya Uğradığını Düşünen Hakim, Sara Nöbeti Geçiren Adamı Vurdu  (Okunma sayısı 305 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Saldırıya Uğradığını Düşünen Hakim, Sara Nöbeti Geçiren Adamı Vurdu



Çağlayan’da soruşturma için keşfe çıkan hakim, omzuna tutunan yaşlı adamı bacağından vurdu. Hakimin saldırıya uğradığını düşündüğü için ateş ettiği ifade edildi. Öte yandan yaşlı adamın sara hastası olduğu ve nöbet geçirdiği öğrenildi.

Kağıthane Çağlayan’da bir soruşturmayla ilgili keşfe çıkan 12. İcra Hukuk Mahkemesi Başkanı F.Ö. (33), inceleme yapıyordu. O esnada mahallelinin de tanıdığı 63 yaşındaki Ali İhsan Y., iddiaya göre kaldırımda sara krizi geçirdi. Krizin verdiği panikle adam hakimin omzunu tutunca, genç hakim saldırıya uğradığını düşünüp beylik tabancasını çekti. Genç hakim omzunu tutan adamı bacağından tek el ateş ederek yaraladı.

“Yürürken Sara Krizi Geçirdi”

Olayla ilgili konuşan Müjdat Selvi, “Çok uzun zamandan beri komşumuz olan Ali İhsan Bey sara hastası, rahatsız biri. Aniden sara krizi geçiriyor ve ilaç kullanıyordu. İlacı kullanınca fenalaşıyor ve birine tutma ve saldırma hissi oluşuyor. Uzun yıllardır bu mahallede olduğumuz için onun huyunu biliyoruz. Burada yanılmıyorsam bir savcımıza fiziksel bir yönlenme olmuş. O da kendisine bir saldırı olacağını düşündüğü için bacağından vurmuş. Kendisi komşumuz olduğu için yakından tanıyoruz. Samimi bir insandır öyle saldırı yapacak biri değil. Hastalığından dolayı üzücü bir hadise gerçekleşti. Şu an kendisi hastanede tedavi altında bundan sonrası artık yargının işi “dedi.

“Sağlık Durumu İyi”

Olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı adamı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Adamın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri ise olay yerinde bir süre çalışma yaptı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER ÇağlayanEngelliEpilepsiİstanbulSara KriziSara NöbetiYaşlı Adam kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri