*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Nevşehir’de SMA Hastası Yusuf Eren Bebek İçin Konvoy Düzenlendi  (Okunma sayısı 230 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Nevşehir’de SMA Hastası Yusuf Eren Bebek İçin Konvoy Düzenlendi



Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren ailesi ve gönüllülerin yurt dışı tedavileri için gerekli paranın toplanması amacıyla bir yıl önce başlattıkları Valilik onaylı bağış kampanyası sona erdi. Birlik beraberlik ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı kampanyanın sonunda vicdanın şehri Nevşehir, imtihanını başarıyla verdi.

“Yüzlerce Araç Konvoyu Yusuf Eren İçin Nevşehir Sokaklarında…”

Kampanyanın tamamlanmasının ardından Yusuf Eren ailesi ve gönüllüleri mutluluk gözyaşlarına hakim olamadılar. Sevinçlerini birbirlerine sarılarak kutlayan Yusuf Eren canlar, “Biz birlik ve beraberlik içinde olursak başaramayacağımız hiçbir şey yok” dediler.

Tarihi bir gün yaşayan Nevşehir’de bir yaşındaki Yusuf Eren bebeğin babası Yüksel Gostak, Öncelikle Rabbim hiç bir anne babayı evladıyla imtihan etmesin. Bu kampanyamızın mutlu sonla tamamlanmasının anlatılamaz mutluluğunu yaşıyoruz, elhamdulillah. Ben buradan yavrularının sağlığına kavuşması için emek veren başta Belediye Başkanı Mehmet Savran olmak üzere tüm gönüllülere ve tüm bağışçılara teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanyası tamamlanan SMA Tip 1 kas hastası Nevşehirli Yusuf Eren için iftar sonrası konvoy düzenlendi. Konvoya Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran yüzlerce Nevşehirli Yusuf Eren gönüllüleri ile ailesi de katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran; “Altın çocuğumuz Yusuf Eren için başlatılan yardım kampanyası çok şükür tamamlandı. Tüm destekçilerimize ve hayırseverlerimize sonsuz teşekkürler. Sizlerin sayesinde mahcup olmadık, eksik kalmadık. Rabbim evlatlarımızı korusun ve bizlere bağışlasın” dedi.

FİB Haber


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Araç KonvoyuBağış KampanyasıNevşehirSMA kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri