*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: TBESF Başkanı Muaz Ergezen Görevinden İstifa Etti  (Okunma sayısı 363 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
TBESF Başkanı Muaz Ergezen Görevinden İstifa Etti
« : Mart 26, 2023, 12:54:03 ÖÖ »
TBESF Başkanı Muaz Ergezen Görevinden İstifa Etti



Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Muaz Ergezen, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Muaz Ergezen yaptığı yazılı açıklamada, “Kariyerimdeki en anlamlı görevlerden biri olan, gururla sürdürdüğüm TBESF başkanlık görevimden milletvekili aday adayı olmak için istifa ettim. Kısa zamanda federasyonumuz bünyesinde çok büyük başarılar elde ettik. Birlikte görev yaptığım yönetim kurulumuzun değerli üyelerine, TBESF çalışanlarına, sporcularımıza, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, vizyonu ve liderliği ile yolumuzu aydınlatan, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Geride kurumsal yapısı güçlü, yeni nesil sporcular ile geleceğe umutla bakan bir federasyon bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki seçimin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor dualarınızı bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

AA

 KATEGORİLER Spor
 ETİKETLER Engelli SporMilletvekilliğiMuaz ErgezenTürkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri