*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Felçli Seher, Çocukları İçin Hayata Tutundu  (Okunma sayısı 289 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Felçli Seher, Çocukları İçin Hayata Tutundu
« : Ocak 03, 2023, 04:41:44 ÖS »
Felçli Seher, Çocukları İçin Hayata Tutundu



Eşinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Seher Rabia Can, hayata tutundu ancak felçli kaldı. Fizik tedavi gören Can, çocukları için hayata tutunduğunu ve yürümeyi istediğini söyledi.

İstanbul‘da 30 yaşındaki Seher Rabia Can ve Murat Can, 10 yıl önce evlendi. Bu evlilikten 9 ve 3 yaşlarında iki çocukları oldu. Murat Can iddiaya göre 2 sene önce uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Uyuşturucu kullanımının artmasıyla birlikte kavgalar ve şiddetin de başladığını söyleyen Seher, çocuklarını da alarak annesinin Bağcılar’daki evine taşındı. 17 Mart’ta Murat Can, çocuklarını görmek için kayınvalidesinin evinin önüne geldi. Seher’in kardeşi iki çocuğu da Murat Can’a teslim etti. Yaklaşık 45 dakika sonra Seher’in kardeşi, çocukları almak için aşağı indi.

“Yüzde 92 Engelli”

Ardından Seher Can, pencereden aşağı baktığında eşinin kardeşini kolundan tuttuğunu, elinde silah olduğunu gördü. Bu sırada Murat Can, penceredeki eşine ateş açtı. Kurşun Seher’in boynuna isabet etti. Hastaneye kaldırılan Seher’in, göğsünden aşağısı felçli kaldı. Yaklaşık 9 aydır fizik tedavi gören Can, bir süre önce kollarını hareket ettirmeyi başardı. Can’a yüzde 92 engelli raporu verildi. Saldırı sonrası tutuklanan Murat Can’ın yargılanması ise sürüyor.

Çocukları için dayandığını belirten Seher Rabia Can, “Göğsümden aşağısı tutmuyor. Birilerinin bakımına muhtacım. Zamanla fizik tedavi ile ayağa kalkabilirim. Uzun yürüme cihazına ihtiyacım var ve onunla ayağa kalkmak istiyorum”
dedi.

Hürriyet


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER FelçliFizik TedaviKadına ŞiddetSilahlı SaldırıUyuşturucu kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri