*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sivas’ta Kayıp Alzheimer Hastası Donmuş Halde Bulundu  (Okunma sayısı 280 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Sivas’ta Kayıp Alzheimer Hastası Donmuş Halde Bulundu
« : Aralık 25, 2022, 01:46:52 ÖS »
Sivas’ta Kayıp Alzheimer Hastası Donmuş Halde Bulundu



Sivas’ta evden çıktıktan sonra gelmeyen yaşlı kadın, 4 gündür ekipler ve vatandaşlar tarafından aranırken kaybolduğu yerden 5 kilometre uzaklıkta donduğu tespit edildi.

Sivas’ın Ulaş ilçesinde 75 yaşındaki Fatma Fidan’dan, dört gün önce evinden ayrılmasının ardından bir daha haber alınamadı. Alzheimer hastası yaşlı kadın dört gündür ilçe kırsalında aranıyordu. Yaşlı kadının cesedine, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

“Donarak Öldü”

Fatma Fidan’ın, ilçeden uzaklaşarak kırsalda kaybolduğu ve donarak öldüğü ifade edildi. Yaşlı kadının kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için inceleme başlatıldı.

“Güvenlik Kamerasına Yansıdı”

Yaşlı kadın, kaybolmadan önce ilçe merkezinde bulunan bir güvenlik kamerası tarafından son kez görüntülendi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, kadının elinde bastonla yürüdüğü görüldü. Görüntüler Fatma Fidan’ın kaybolmasından önce kaydedilen son görüntüleri oldu.

İHA


ETİKETLER Alzheimer HastasıKayıpSivasUlaşYaşlı Kadın öMeR Başkanım bir tekerlekli sandalyem olsun yeterli demiş al sana tekerlekli sandalye hayırlı olsun Kayseri Engelliler Derneği kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri