*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Bakım Merkezleri, Eğitim Seferberliği Başlattı  (Okunma sayısı 281 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Engelli Bakım Merkezleri, Eğitim Seferberliği Başlattı
« : Aralık 21, 2022, 03:00:16 ÖS »
Engelli Bakım Merkezleri, Eğitim Seferberliği Başlattı



Engelli Bakım Merkezleri Derneği 2023 yılı eğitim seferberliği yılı ilan etti. Karaman Ayklas Yatılı Bakım Merkezi’nin de katıldığı toplantıda 2023 yılının hedefleri ve amaçlarından bahsedildi.

15-21 Aralık 2022 tarihinde Özel Engelli Bakım Merkezleri tarafından gerçekleştirilen toplantıda bakım merkezi kurucuları, sorumlu müdürleri ve idari kadroda görevli uzmanlarına yönelik “Psikososyal Ön Koruma ve Kriz Yönetimi Eğitimi” verildi. Katılımın yoğun olduğu organizasyonda gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

2023 yılı bakım merkezleri için “Eğitim Seferberliği” yılı ilan edildi. Dernek tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Psikososyal bakım yöntemleri ile hasta bakımı sağlanıp Avrupa Ülkeleri arasında bakımda en üst seviyedeki yerimizi almak hedefimiz ve amacımız olacaktır. Türkiye’deki bakım merkezlerindeki hizmetin her aşamasındaki sorunun çözümünde ve başarı yöntemlerini bakım merkezine en iyi uygulamasını bakanlıkla aramızdaki köprüyü kuran daire başkanımız Ömer Faruk Bilgin bey açılışımıza iştirak etmiş olup tüm üyelerimiz adına kendisine teşekkür ederiz”

karamandan.com


ETİKETLER 2023 YılıEğitim SeferberliğiEngelli Bakım Merkezi öMeR Başkanım bir tekerlekli sandalyem olsun yeterli demiş al sana tekerlekli sandalye hayırlı olsun kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri