*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Adapazarı’nda Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu  (Okunma sayısı 291 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Adapazarı’nda Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu
« : Aralık 17, 2022, 02:31:23 ÖS »
Adapazarı’nda Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu



Adapazarı’nda çöplüğe dönüşen ve yaşlı kadının cansız bedeninin bulunduğu evden bir kamyona yakın çöp çıktı. Belediye ekiplerinin evdeki çöpleri temizleme çalışmaları uzun uğraşlar sonucu ancak tamamlanabildi.

Adapazarı ilçesi Güllük Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Üzerinde bulunan binanın 5’inci katında yaşayan ve bir süredir haber alınamayan 62 yaşındaki Zehra Akcan, evinde ölü bulundu. Çöplüğe dönüşen evde yaşamını yitiren Akcan’ın cansız bedeni, polis ekipleri ve savcının incelemesinin ardından otopsi merkezine kaldırıldı.

Zehra Akcan’ın kesin ölüm sebebi, yapılan otopsi sonrasında netlik kazanacak. Kadının cansız bedeninin evden çıkartılmasının ardından çöp ev, belediye ekipleri tarafından temizlenmeye başlandı. Yaklaşık bir kamyon çöpün çıktığı evde ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Olay ile alakalı inceleme devam ediyor.

t54.com.tr


ETİKETLER AdapazarıGüllük MahallesiPolisSakaryaYaşlı Kadın kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri