*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kore Gazisi Niyazi Öğün Afyonkarahisar’da Son Yolculuğuna Uğurlandı  (Okunma sayısı 289 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Kore Gazisi Niyazi Öğün Afyonkarahisar’da Son Yolculuğuna Uğurlandı



92 yaşında vefat eden Kore Gazisi Niyazi Öğün Afyonkarahisar’da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir’de yaşayan Afyonkarahisarlı Kore gazisi Niyazi Öğün 92 yaşında vefat etti. Yaşlılığa bağlı çeşitli hastalıklardan dolayı hayatını kaybeden Niyazi Öğün için kent merkezindeki Paşa Caminde askeri cenaze töreni gerçekleştirildi.

Niyazi Öğün, kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazına, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, askeri erkan ile Öğün ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Afyon Zafer


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER AfyonkarahisarCenaze TöreniGazilerİzmirKore Gazisi #kayseri de #Bir ilk #Kiralık #Akülü #Tekerlekli #Sandalye #Kayseri de #Kiralık #Tekerlekli #Sandalye #Kayseri de #Kiralık #Çocuk #Tekerlekli #Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri