*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İETT Şoföründen Engelli Yolcuya Küfür ve Hakaret  (Okunma sayısı 293 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
İETT Şoföründen Engelli Yolcuya Küfür ve Hakaret
« : Kasım 08, 2022, 02:37:59 ÖS »
İETT Şoföründen Engelli Yolcuya Küfür ve Hakaret



İstanbul Sarıyer’de İETT’ye ait bir otobüs şoförü, engelli kartı olmadan otobüse binmek isteyen engelli bir bireye hakaret ederek saldırdı. Araya girenlere de tepki gösteren şoför, küfür ve tehditler savurdu. Olaya ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Sarıyer’de İETT’ye ait bir otobüs şoförünün, engelli kartı olmadan otobüse binmek isteyen engelli bireye yönelik ağır hakaretleri sonrası saldırı girişiminde bulunması tepki çekti. Engelli bireye küfür eden şoför, araya girip kendisini engellemeye çalışan yolculara da bağırdı.

“Hakaret ve Küfür Etti”

Videonun bir bölümünde şoförün, “Geberteceğim seni. Bak amca vuracağım seni sakat bırakacağım. Vermiş Allah belanı zaten” dediği görülüyor. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şoförün daha ağır hakaret ve küfürler savurduğu dikkat çekiyor.

Yolcular ise duruma tepki gösterdi. Bazı yolcular, plaka ve araç hattı bilgilerini alarak İETT’ye şikayette bulunacaklarını belirtti.

karar.com


kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri