*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ordu’da Engelli ve Yaşlı Kadının Ulaşım Sorunu Çözüldü  (Okunma sayısı 196 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ordu’da Engelli ve Yaşlı Kadının Ulaşım Sorunu Çözüldü



Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan engelli ve 74 yaşındaki kadının yol problemi, Altınordu Belediyesi tarafından yürütülen beton yol çalışması ile sona erdi.

Kirazlimanı Mahallesi Yeşiltepe Sokak’ta yaşayan engeli ve rahatsızlıkları bulunan Durdane Medin’in düzenli olarak gereken hastane kontrolleri, yol sorunu nedeniyle zor hale geliyordu. Ambulansın da giremediği yolda sağlık görevlileri de güçlük çekerken, durumdan haberdar olan Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatı ile ekipler alanda çalışma başlattı. Ekipler, ulaşımı zor olan alanda beton yol çalışması yaparak, yaşlı kadının yıllardır beklediği problemi ortadan kaldırdı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hizmet ve çalışmalarımızın merkezinde insan var. Durdane teyzemizin de, bu şehirde yaşayan hiçbir canın da sıkıntı ve sorunlarına kayıtsız kalamayız. Bizim önceliğimiz insanımızın hayatını kolaylaştırmak, yaşam standardını ve konforunu artırmak. Durdane teyzemize sağlıklı ömürler diliyorum. Onun yüzünün gülmesi ve hayır duaları bizim için her şeyden daha değerli” dedi.

Ulaşım sorunu çözülen Durdane Medin ise yıllardır yaşadığı yol probleminin çözüme kavuştuğunu ifade ederek, Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür etti.

Başak Gazetesi


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Altınordu BelediyesiEngelliKirazlimanıOrduYaşlı KadınYol Çalışması Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45