*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İstanbul’da Yürüme Engelli Öğretmenin Akülü Aracını Çaldılar  (Okunma sayısı 187 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İstanbul’da Yürüme Engelli Öğretmenin Akülü Aracını Çaldılar



İstanbul’da, yürüme engelli bir öğretmenin derslerinde kullandığı akülü aracı çalındı. Polisler, çalınma anına ait kamera görüntüsü olmasa da olayla ilgili çalışma başlattı. O öğretmen, başına gelenleri TRT Haber’e anlattı.

Hayat dolu, mesleğine yıllarını vermiş ve çok sevilen bir İngilizce öğretmeni. Doğuştan yürüme engelli olarak işini yapmasını sağlayan akülü aracı, İstanbul’da bir sabah vakti çalındı.

Hırsız, akülü aracı güvenlik kamerasının görmediği kör bir noktada çaldı. İngilizce öğretmeni, eli ayağı olan aracın çalınması yüzünden mesleğinde de zorluk yaşamaya başladı.

Akülü aracı ile sınıfa kadar gittiğini söyleyen İngilizce Öğretmeni, “Sınıfta öğrencilerime sözlü olarak ders anlatırken fiili olarak da onlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorum” diye konuştu.

30 yıldır mesleğini sürdüren öğretmen, akülü aracının bulunması için yardım talep ediyor. Öte yandan dışarıda kullandığı akülü arabasının da çalınmasından endişe duyuyor.

Polisler çalınma anına ait kamera görüntüsü olmasa da, hırsızları bulmak için sıkı bir çalışma başlattı.

TRT Haber


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Akülü AraçEngelli ÖğretmenHırsızlıkİngilizce ÖğretmeniİstanbulYürüme Engelli Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45