*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İzmit’te 3 Gündür Kayıp Olan Engelli Kız Sahilde Bulundu  (Okunma sayısı 283 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
İzmit’te 3 Gündür Kayıp Olan Engelli Kız Sahilde Bulundu



İzmit’te yüzde 80 zihinsel engelli Tuğba M.’den, geçtiğimiz cumartesi gecesi evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Yüzde 80 engeli bulunan 20 yaşındaki Tuğba M.’den 3 gündür haber alınamıyordu.

Genç kızın kaybolduğunu fark eden yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis, kaybolan genç kızı kent genelinde aramaya başladı. Ekiplerin çalışması sonrası engelli kız bu sabah sahilde yanında Yavuz S. ile yürüyüş yaparken bulundu. İlk ifadesinde kızı tanımadığını söyleyen Yavuz S. hakkında ‘Akli dengesi olmayan kişiyi alıkoyma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamasıyla işlem başlatıldı.

Gözaltına alınan Yavuz S.’nin polis merkezindeki ilk ifadesinde, Tuğba M.’yi tanımadığını belirterek, “Sahilde karşılaştık. Aç olduğunu söyleyince yemek ısmarlamaya götürecektim” dediği öğrenildi.

Şüpheli Yavuz S.’nin polis merkezindeki işlemleri devam ederken, Tuğba M.’nin akli dengesinin yerinde olmaması nedeniyle ifadesinin henüz alınamadığı, ifadesinin savcılıkta psikolog ve uzman ekiple birlikte alınacağı öğrenildi.

DHA


ETİKETLER EngelliİzmitKayıp KızPolisZihinsel Engelli Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri