*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antalya’da Jandarma, Yaşlı Adamı Dolandırılmaktan Kurtardı  (Okunma sayısı 219 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Antalya’da Jandarma, Yaşlı Adamı Dolandırılmaktan Kurtardı



Bölgede görevli olan jandarma ekipleri, panik halinde telefonda konuşan vatandaşı, kendilerini savcı olarak tanıtan dolandırıcıların elinden son anda kurtardı. Jandarma ekiplerinin dikkati dolandırıcılık olayını engelledi.

Antalya’nın Serik ilçesinde görevde olan jandarma ekipleri, panik halinde telefonda konuşan O.K. isimli yaşlı adamı fark etti. Şüpheli hareketleri ve panik davranışlarıyla dikkat çeken adama kimlik kontrolü yapan ekipler, tanımadığı bir numara tarafından arandığını belirledi.

“Kendilerini Savcı Olarak Tanıttılar”

Bunun üzerine olayın peşini bırakmayan ekipler, arayan şahısların kendilerini savcı olarak tanıttığını ve yaşlı adamın FETÖ ile anıldığını söylediğini öğrendi.

“31 Bin TL Para Yatıracakken Fark Ettiler”

Verecekleri IBAN numarasına 31 bin TL para yatırması gerektiğini söyleyen şahısların dolandırıcı olduğunu tespit eden ekipler, yaşlı adamı son anda dolandırıcıların elinden kurtardı. Olayla ilgili gerekli adli işlemlere başlandığı bildirildi.

İHA


ETİKETLER AntalyaDolandırıcılıkFETÖJandarmaSavcıSerikTuzakYaşlı Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri