*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kanseri Yenen Canan Ergüder, Yaşadıklarını Anlattı  (Okunma sayısı 217 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Kanseri Yenen Canan Ergüder, Yaşadıklarını Anlattı
« : Ağustos 23, 2022, 12:50:49 ÖÖ »
Kanseri Yenen Canan Ergüder, Yaşadıklarını Anlattı



“Menajerimi Ara” dizisinde rol aldığı sırada meme kanserine yakalandığını öğrenen ve sonrasında tedaviye başlayan Canan Ergüder, hastalığı yenmeyi başarmıştı. Şimdilerde eski sağlığına kavuşan oyuncu, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan “Gör Beni” programına konuk oldu. Bir çocuk annesi Ergüder, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Geçtiğimiz yıl nisan ayında meme kanserine yakalandığını açıklayan Canan Ergüder, kemoterapinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Kemoterapi yüzünden saçlarını kaybeden ünlü oyuncu, o anlarda yaşadığı travmatik deneyim hakkında konuşmuştu.

“Saçlarımı kaybedene kadar kendimi bu kadar saçlarım üzerinden tanımladığımı bilmiyordum” diyen Canan Ergüder, “İlk peruk deneyimimde, kafaya yapıştırılan modellerden aldım. Kafama yaklaştıkları an nefes alamıyor gibi hissettim. Neredeyse bir panik atak yaşadım. Kel halimi hiç görmedim zaten” ifadelerini kullanmıştı.

“Yaşamak İstiyorum”

Son olarak “Oğlum” adlı dizide izleyici karşısına çıkan Canan Ergüder, Armağan Çağlayan’ın “Gör Beni” adlı programına konuk oldu. Kendisi gibi oyuncu Kenan Ece ile mutlu bir evliliği ve bu birliktelikten bir oğlu olan oyuncu, bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

“Tabii ki çok zordu” diyen Ergüder, “Bir çocuğum var, şu anda dört yaşında. En zor düşünceler onunla ilgili düşünceler. Tabii ki gencim, hayatta yapmak istediğim şeyler var, yaşamak istiyorum… Bu düşüncelerin hepsi geliyor insanın aklına” ifadelerini kullandı.

Milliyet


ETİKETLER Armağan ÇağlayanCanan ErgüderKemoterapiKenan EceMeme Kanseri Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri