*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Vatandaş Şikayetçi: Bir An Önce Düzeltin  (Okunma sayısı 326 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Vatandaş Şikayetçi: Bir An Önce Düzeltin
« : Temmuz 17, 2022, 01:16:07 ÖÖ »
Vatandaş Şikayetçi: Bir An Önce Düzeltin



Çayırova Belediyesi’nin ilçede başlattığı çöp konteynerlarını yer altına alma çalışmaları nedeniyle bazı vatandaşlar rahatsızlıklarını dile getirdi.

Söz konusu çalışmaların görme engelli, tekerlekli sandalye kullanan vatandaşların ve çocukların kaldırımdan yola inmesine sebep olduğu belirten vatandaşlar, durumdan rahatsız olduklarını dile getirdi. Çöp konteynerlarını yer altına almak için kaldırımların ortasına yapılan yeni çöp konteynerlarının, vatandaşların kaldırımı kullanmalarını zorlaştırdığı ifade edilirken bunun yanı sıra kaldırımların bozuk halde bırakılmasından dolayı da görüntü ve çevre kirliliğine sebep olduğu iddia ediliyor.

Belediye’ye Bildirildi…

Çayırova Belediyesi whatsapp hattına bildirilen bu durumun ardından belediyeden ‘revize yapılarak durumun düzeltileceği’ şeklinde geri dönüş aldıklarını belirten Çayırovalı vatandaşlar ‘Madem revize yapılacak neden bu şekilde yapılarak bize zorluk çıkarılıyor ve neden bir iş iki defa yapılarak paramız israf ediliyor?’ sorularını soruyor.

Çözüm İstiyorlar…

İlçede birçok otobüs durağının da yayaların, görme engelli vatandaşların ve tekerlekli sandalye kullanan vatandaşların geçişine engel olacak şekilde yerleştirildiğini belirten Çayırovalılar, Çayırova Belediyesi’nin bu duruma bir an önce son vermesini istediler.

enkocaeli.com


ETİKETLER Çayırova BelediyesiEngellilerGörme EngelliKocaeliYaya Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri