*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekerlekli Sandalye Dans Milli Takım Sporcuları Antalya’da  (Okunma sayısı 556 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

• Administrator
  • Hero Member
Tekerlekli Sandalye Dans Milli Takım Sporcuları Antalya’da

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonasında kategorilerinde birinci olan sporcular, Tekerlekli Sandalye Dans Milli Takımı’na seçildi. 6 sporcu 8-10 Ekim tarihleri arasında Polonya’da düzenlenecek olan Avrupa Tekerlekli Sandalye Dans Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. Yaklaşan şampiyona öncesi sporcular Antalya’da kampa girdi. Günde sabah ve akşam olmak üzere iki kez çalışma yapan sporcular ay-yıldızlı bayrağı göndere çektirebilmek için çalışıyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Branşı’nda Teknik Komite Başkanlığı’nı yürüten milli takım antrenörü Gazi Umdu, 6 kişiden oluşan milli takımla Antalya’da kampta olduklarını belirterek, “Önümüzdeki hafta Polonya’da yapılacak Avrupa Uluslararası Şampiyonasında yarışacağız. Kasım aydında Güney Kore’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na bir hazırlık niteliğinde olacak bu yarışma. Amacımız Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek” dedi.

Kaynak: Bursa Haber

ETİKETLER EngelliEngelli SporuTekerlekli Sandalye Dans SporuTürkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Dediğimide yaptım,ek tercihlerde Nişantaşı Üniversitesi Odyometri Bölümünü kazandım,amacım yerel yönetimler okumaktı fakat hayat bana dediki sen kendini işitme engelli dernek başkanlığınla var ettin
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri