*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Milli Okçularımız Tokyo için Sıralama Turnuvası’nda Yarışacak  (Okunma sayısı 377 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Milli Okçularımız Tokyo için Sıralama Turnuvası’nda Yarışacak



Okçuluk Milli Takımımız, 6-10 Temmuz tarihlerinde Çekya’da düzenlenecek ve 2020 Tokyo için son kota hakkı niteliği taşıyan Para Okçuluk Dünya Sıralaması Turnuvası’nda mücadele edecek.

Turnuvada kadınlarda Yağmur Şengül, Merve Nur Eroğlu, Sevgi Yorulmaz, Zehra Özbey Torun, Öznur Cüre, Fatma Danabaş erkeklerde ise Vedat Aksoy, Sadık Savaş, Murat Turan, Bülent Korkmaz, Yiğit Caner Aydın, Bahattin Hekimoğlu ve Nihat Türkmenoğlu’ndan oluşan toplam 13 sporcumuz yarışacak.

Millilerimize, Kafile Başkanı Aleattin Toker, Teknik Direktörler Özcan Ediz, Hasan Basri Hancı, Antrenör Ebru Esen ve Fizyoterapist Aynur Demirel eşlik edecek.

7 sporcumuzun 2020 Tokyo kotası bulunuyor

Okçuluk Milli Takımımızda, şu ana kadar Bahattin Hekimoğlu, Bülent Korkmaz, Murat Turan, Özgür Özen, Sadık Savaş, Yağmur Şengül ve Sevgi Yorulmaz’dan oluşan toplam 7 sporcumuz, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na katılma hakkı elde etti.

tbesf.org.tr


ETİKETLER ÇekyaKotaOkçuluk Milli TakımıPara Okçuluk Dünya Sıralaması TurnuvaTokyo Paralimpik Oyunları Sigara kullanmanın böbrek kanserinin en önemli nedeni olduğu biliniyor Obez kişilerde, böbrek kanserinin görülme sıklığı normal kilolulara göre üç kat fazla.
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri