*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 13 Nisan Evde Bakım Maaşı Yatan İller Güncel Listesi  (Okunma sayısı 533 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
13 Nisan Evde Bakım Maaşı Yatan İller Güncel Listesi
« : Nisan 14, 2020, 04:15:55 ÖÖ »
13 Nisan Evde Bakım Maaşı Yatan İller Güncel Listesi



Evde bakım maaşı yatan iller hangisi? sorusu vatandaşla tarafından yoğun olarak araştırılmaya devam diyor. Bakıma muhtaç kişilerin ailelerinin yanından ayrılmaması için verilen bu ödenek için belirli şartlar bulunuyor. 1.derece yakın akrabalara verilen maaş her ayın ortasında hesaplara yatırılıyor. 13 Nisan evde bakım maaşı yatan iller güncel liste için detaylar haberde.

Evde bakım maaşı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen kişiler "Evde bakım maaşı yatan iller hangisi?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Her ayın ortasında yatan bakım ödeneklerini almak için belirli şartlar bulunuyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç bireylerin ailelerinin yanından ayrılmaması üzere belirli miktarda maaş ödemesi yapıyor. Haberimizin içerisinden 13 Nisan evde bakım maaşı yatan iller güncel liste hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan bu ödenek bakıma muhtaç bireyler adına veriliyor. Nisan ayı evde bakım maaşı toplam 15 ilde yatırılıdı.

İşte evde bakım maaşı yatan iller;

Hatay, Tokat, Aksaray, Antalya, Samsun, Osmaniye, Ordu, Diyarbakır, Edirne, İzmir, Karabük, Ankara, Denizli, İstanbul, Konya.

EVDE BAKIM MAAŞI 2020 YILINDA NE KADAR OLDU?

Yeni yılda, memur maaş katsayısına bağlı olarak 65 yaş aylığı, engelli yardımı, engelliler için evde bakım parası başta olmak üzere tüm sosyal yardımlar zamlandı. Sosyal yardımlarda yüzde 5.49 oranında artış yapıldı.

2020 yılında evde bakım maaşlarına zam geldi. 2019 yılında 1.384 lira tutarındaki evde bakım desteği, 2020 yılında 1.460 liraya yükseltildi.

13.04.2020 - aksam.com.tr



Etiketler : pişmedi muhtemelen bundan sonra da pişiremem gibi geliyor bulaşık makinesini kayseri boşalttıktan sonra çıkan bulaşıkları hemen makineye dolduruyorum artık anneme bırakmıyorum